bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
10°

La destrucció

No fotem faves: no fa falta anar gaire enfora per veure quin és el grau de destrucció que les autoritats competents -siguin aquestes o les altres- permeten a Mallorca.

Ara mateix podeu fer un volt per la Real, l'antic monestir envoltat de polígons industrials, carreteres i futures urbanitzacions i especulacions immobiliàries, de promotors públics i privats, que desgraciaran per sempre aquella part encisadora de la Palma rural.

És aquest el preu que hem de pagar els mallorquins per tenir més poder adquisitiu? És aquest el tribut perquè els hotels puguin omplir-se en temporada alta i els autobusos circular sense entrebancs? És aquest el preu de la pau social que ens imposen els constructors per no deixar sense feina milers de manobres? És aquesta destrucció de Mallorca una conseqüència del creixement econòmic que ens imposa l'establiment de 100.000 persones de fora els darrers cinc anys?

Cap on anam, d'aquesta manera? Fins on arribarà la destrucció? Quan es fixarà un límit poblacional? Arribarem de la Real a s'Esgleieta fent fileres d'adossats? I de s'Esgleieta a Valldemossa? Quan i qui tindrà coratge per aturar aquest procés encimentador de Mallorca?

Joana Vila. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.