algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rèplica al sr. Miquel Segura

Si és veritat que tenc buranyes, Sr. Segura, no passi pena que me les grataré tant com faci falta. Vostè parla d'intolerància just després de tractar de porcs a una sèrie de polítics a causa de la seva indumentària i també ha titllat diverses vegades de fonamentalistes i radicals a aquells polítics que no són com a vostè més li agrada, és a dir, que no són uns titelles dels especuladors. No hi ha dubtes que n'entén molt d'intolerància, ja que vostè mateix l'exerceix constantment.

Afortunadament, jo no som tan superficial com per creure que allò que fa els bons polítics és la seva indumentària en lloc de les seves obres. I el mateix es podria dir sobre els senyors.

Si bé vostè volgué donar la seva opinió sobre el tarannà polític i ètic d'un batle que ha fet una reforma al Port d'Alcúdia sense quasi consultar a ningú i que sembla que està resultant ruïnosa per als comerciants de la primera línia, i que, essent a més conseller de Medi Ambient, ha volgut prostituir el cap des Pinar i dissenyar unes DOT que li permetessin construir un camp de golf, un hotel de luxe i una urbanització de quasi 1.600 places al mateix municipi que governava, jo m'estim més no donar-la, a la meva opinió sobre l'exbatle d'Alcúdia.

I parlant de la seva gloriosa obra, m'agradaria que tingués el coratge de dir quin nombre d'exemplars ha venut de cadascun dels seus llibres per saber si és més escèptic vostè amb la societat o la societat amb vostè o, almenys, que digués si cap de les seves obres ha estat adquirida per un nombre de gent superior al dels assistents a la manifestació del 12-N per frenar la destrucció de Mallorca i que a vostè tan malament li caigué.

I la merda continua pujant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.