algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Els accidents laborals i la mundialització

En els darrers temps la xifra d'accidents laborals s'ha tornat a disparar. De fet, això és quelcom contradictori, ja que cada vegada, (en teoria), hi ha més lleis i reglamentacions d'obligat compliment per a tot tipus d'empreses, que haurien d'evitar aquestes morts tan injustes. Però, la dura realitat és que les desreglamentacions salvatges i la competitivitat màxima, (tacada de sang), pot més que la racionalitat, la justícia social i el sentit comú.
Així, la democràcia està retrocedint terriblement en el món laboral, i això és la conseqüència de la mundialització accelerada, concreta en aquest arrogant i cínic, nou manifest del capitalisme mundial, anomenat AMI, (Acord multilateral d'inversions), el qual tot i haver passat molt desapercebut per la classe política i, ja no diguem, per la població en general, pot ser el gran «maldecap col·lectiu» dels propers anys, puix que, (entre altres coses), destrueix el més mínim vestigi de sobiranisme i/o intervencionsime polític i econòmic, hipoteca el benestar social i públic de les properes generacions, posa greument en perill l'equilibri ecològic de la terra i farà, (com a mínim), triplicar els accidents laborals.
En definitvia, que tot i semblar una novel·la de ciència-ficció, la deixadesa dels nostres polítics i la feblesa ideològica de les esquerres, ens pot portar molt aviat un estat de mala llet permanent, un gran sistema totalitari mundial, (sense drets humans i qualitat de vida), on baixarà molt la producció. Exactament el contrari del que preveuen actualment els gurus més agressius del neoliberalisme reaccionari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.