muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Ben Amics puntualitza

Davant la gravetat de les declaracions fetes a alguns diaris per l'excoordinadora del grup de lesbianes de Ben Amics (DdB, 6/8/98), li agrairíem que publicàs aquesta carta en nom de l'Associació Gai i Lesbiana de les Illes Balears.
1. Ben Amics considera inacceptables i fora de to les declaracions fetes per Marisa Ardila a la premsa. És inadmissible que una persona pugui fer falses declaracions de manera pública i gratuïta.
2. Aquesta situació ha estat provocada per la mala sort que ha tingut l'associació en topar-se amb una persona com Marisa Ardila, que no ha sabut separar els seus problemes personals amb algun/es socis/es d'allò que és la feina dins una associació. Per això, en el dia d'avui, l'única baixa de Ben Amics ha estat la d'Ardila. El fet que cap sòcia de Ben Amics l'hagi seguida en l'escapada i continuïn fent costat a Ben Amics demostra el tarannà d'aquesta persona.
3. Creim que la portaveu de l'associació Arco Iris hauria d'ocupar el temps defensant els drets de les lesbianes, les parelles de fet, la prevenció de la Sida, etc. i no atacant indiscriminadament altres persones que lluiten per uns mateixos objectius.
4. Per acabar Ben Amics vol mostrar el seu suport al president de l'associació i, al contrari del que creu una persona com Ardila, pensam que tota la feina feta per Pere Morell ha estat adequada i segueix la línia que ha marcat l'associació.
Ben Amics continuarà treballant, com fins ara, per la integració dels gais i lesbianes dins la nostra societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.