algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Passejada d'Omar de Font en la final del Criador

El pupil de Toni Frontera va tornar a demostrar que és l'efectiu més en forma de la seva generació i s'imposà a 1,16,1

La final del Gran Premi del Criador dels Cinc Anys va tenir un únic protagonista, Omar de Font. El pupil de Toni Frontera va demostrar que és l'efectiu més en forma de la seva generació i aconseguí un triomf espectacular dins Son Pardo.
Omar de Font va atacar en el toc de campana i en ple revolt es va emparellar amb la líder, Olga Dos. En la recta de davant, l'efectiu menat per Frontera va anar ampliant a poc a poc la diferència amb la resta de rivals i es va plantar en la recta final amb un còmode marge que li va permetre creuar la línia de meta en solitari i amb un registre 1,16,1.
Un altre element entrenat per Toni Frontera, Oliver CG, va obtenir la segona posició, a 1,17,0 amb Joan Bauzà, i Ohkilate Tirety, a 1,17,2, va ser tercera amb Guillem Andreu.
Per la seva banda, Trebol va aconseguir tancar l'any imbatut després de nou sortides i va ser el gran dominador de la darrera clàssica de la seva generació, el Campió de Campions. El poltre menorquí va guanyar amb un bon registre d'1,17,4 en els 2.700 metres amb Biel Pou a les regnes. Tidjet Sas va ser segon a 1,17,6.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.