algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Nit de Llevant fa història a Vincennes

La millor egua nacional del moment va deixar mostres de la seva qualitat en acabar en segona posició en el Prix de Villereal amb la direcció del mallorquí Toni Frontera

La segona incursió illenca a París va resultar molt més productiva que la de dimarts passat. Nit de Llevant es va lluir sobre la cendra de Vincennes i va aconseguir una històrica segona posició, el millor resultat assolit per un producte illenc a la capital del trot parisina. Nit de Llevant va sortir molt bé per la corda, passant en sisena posició per davant la tribuna en un grup comandat per Quetsche. La cursa va anar de menys a més i els registres s'anaven retallant a mesura que es consumien els metres. Nit de Llevant es va mantenir a la corda fins que en ple revolt i a falta de 700 metres es va obrir a l'exterior per anar, a poc a poc, remuntant posicions.

Quan mancaven 100 metres per al final, l'egua mallorquina ja era segona, però no va poder completar la seva gran remuntada i acabava per darrere Quetsche marcant el mateix registre que el vencedor menat per Jos Verbeeck. L'única nota negativa va ser la sanció de dos dies imposada a Toni Frontera, raó per la qual no podrà menar Omni Maker Sb dimarts que ve. En la mateixa reunió, el president de la Federació Balear de Trot va fer entrega del trofeu al guanyador del Prix de Balears, que va anar a parar a mans d'Emmanuel Allard, amb Stitch du Rieutort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.