algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

La deportació de Djokovic es posposa a diumenge

El govern australià ha decidit aquest divendres cancel·lar una altra vegada el visat del tennista Novak Djokovic, encara que el serbi va aconseguir apel·lar aquesta decisió i posposar fins al diumenge la seva deportació, que serà estudiada per un tribunal federal, l’encarregada de decidir si podrà quedar en el país i jugar l’Obert d’Austràlia.

El ministre d’Immigració del país Alex Hawke, va assegurar que la decisió de cancel·lar el visat del jugador es va prendre «per motius de salut i d’ordre, sobre la base que era d’interès públic fer-ho». «En prendre aquesta decisió, consideraré la informació que em va proporcionar el Departament d’Interior, la Força Fronterera d’Austràlia i el senyor Djokovic», va admetre en un comunicat.

El ministre va remarcat que el Govern que lidera el Primer Ministre Scott Morrison «està fermament compromès amb la protecció de les fronteres australianes, particularment en relació amb la pandèmia» i va agrair el treball de les autoritats que «treballen tots els dies per servir els interessos d’Austràlia en entorns operatius cada vegada més desafiants».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.