algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
22°

Guipúscoa investiga les obligacions tributàries de Rafel Nadal

El tennista mallorquí ha respost que tant les societats que fins el 2011 tenia domicialiades a la Diputació Foral com ell mateix, es troben al corrent de tots els pagaments

26514

Rafel Nadal ha tingut societats domiciales a la Diputació Foral fins el 2011.

Reuters - Reuters.

La Hisenda Foral de Guipúscoa, governada per Bildu, s'ha referit a les informacions que apunten que està investigant al grup de societats que el tennista mallorquí Rafel Nadal ha tingut domiciliat en aquest territori des de 2006 fins a finals de 2011, i ha assegurat que "actuarà amb fermesa" perquè es compleixin les obligacions tributàries de tots els contribuents.

La institució foral, a través d'un comunicat, en el qual no nomena en cap moment Nadal i en el qual tampoc no confirma la notícia de si investiga al tennista, ha volgut sortir al pas de la polèmica sorgida entorn d'aquest assumpte.

En aquest sentit, la Diputació assegura que actuarà "amb serietat i fermesa, vetllant pel compliment de les obligacions tributàries de tots els contribuents". No obstant això, apunta que, "per responsabilitat i respecte envers els contribuents, la Hisenda Foral no facilitarà més dades sobre això".

Malgrat que la institució foral no ha volgut confirmar aquesta informació, fonts coneixedores del cas han assegurat a Europa Press que, efectivament, existeix una investigació en curs referent a aquesta qüestió.

Nadal respon que està tot pagat


El tennista mallorquí Rafel Nadal ha explicat avui en una nota informativa la seva situació fiscal i ha assenyalat que "des de l'inici de la seva carrera ha tingut residència fiscal a les Balears, com a persona física."

La nota es refereix també a les empreses a ell vinculades "l'àmbit de les quals és també internacional", diu la nota, i que han estat esmentades avui "en alguns mitjans de comunicació".

El comunicat afegeix que "després d'un període en què el seu domicili social ha estat en territori basc, s'ha traslladat el seu domicili a les Balears, no havent-se beneficiat d'aquest trasllat del previst pel règim fiscal anterior".

"Les societats esmentades i el propi tennista es troben al corrent de pagament de totes les obligacions tributàries", afegeix la nota.

Carlos Costa, representant de Nadal ha afegit sobre això: "Des de l'inici de la seva carrera Nadal sempre ha volgut mantenir la seva residència a Espanya i així ha estat, reafirmant amb això el seu compromís com a espanyol, tant dins com fora de les pistes".

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MJ, fa mes de 10 anys

A partir d'ara lo seu seria que s'embolcallàs amb la Ikurriña.

Valoració:0menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 10 anys

Ai ai ai!!!!!! Què els espanyols se li tiraran al coll. I a més pens que si tan espanyol és, com així no paga els imposts directament a Espanya? I és quan lis toquen la butxaca, si és necessari ser basc, s'és basc!!!! Ai ai ai!!!!! I mirau que a mi se me'n fot on pagui.

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente