cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Novak Djokovic venç Hanescu i s'enfrontarà contra Del Potro a la tercera ronda

David Ferrer i Núria Llagostera també passen a la següent fase del Roland Garros. La mallorquina ha endossat un contundent 6-0 i 6-2 a la local Alize Cornet

125908
La mallorquina ha superat la prova contra Cornet. | REGIS DUVIGNAU

El serbi Novak Djokovic, el millor jugador del moment, ha vençut el romanès Victor Hanescu per 6-4, 6-1, 2-3 i abandonament per lesió, per avançar a la tercera ronda de Roland Garros, on protagonitzarà un dels duels més esperats contra l'argentí Juan Martín del Potro. El serbi ha firmat la seva victòria 41 consecutiva, des que va perdre contra Roger Federer en les semifinals de la Copa Masters de l'any passat a Londres, amb el qual iguala ja al propi jugador suís i al suec Bjorn Borg amb aquesta quarta millor marca en la història. Hanescu s'ha retirat davant del serbi a causa d'uns problemes a la cuixa esquerra, als 89 minuts, amb el que Djokovic arribarà encara més descansat al duel amb Del Potro que va vèncer l'eslovè Blaz Kavcic, per 6-3, 6-2 i 6-4.

David Ferrer i Núria Llagostera

Els tennistes David Ferrer i Núria Llagostera s'han classificat amb autoritat per a la tercera ronda de Roland Garros, segon 'Grand Slam' de la temporada, en una jornada en què María José Martínez s'ha acomiadat. El de Xábia, campió a Auckland i Acapulco, ha oferit grans sensacions davant el francès Julien Benneteau que ha doblegat per un còmode 6-3, 6-4 i 6-2 en un partit que ha fregat les dues hores de joc. Ferrer, finalista aquest curs a Montecarlo i Barcelona, no ha oferit concessions al gal en un encontre en el qual ha presentat un percentatge del 91 per cent d'encert amb el primer servei. Així, ha obert el partit amb una ruptura en el segon joc que li ha permès d'aconseguir un avantatge inicial de 3-0.

Després d'adjudicar-se amb comoditat la primera màniga, l'alacantí ha repetit el guió en les dues següents, amb avantatges des dels primers compassos que li han permès ficar-se amb facilitat en la següent ronda, en la qual s'enfrontarà a l'ucraïnès Sergiy Stakhovsky.

En el quadre femení, la bona notícia la ha protagonitzada la mallorquina Núria Llagostera, procedent de la fase prèvia, que ha endossat un contundent 6-0 i 6-2 a la local Alize Cornet. Llagostera tindrà un dur test davant la russa Anastasia Pavlyuchenkova, catorzè cap de sèrie. En canvi, María José Martínez continua sense trobar el camí en terra batuda, malgrat haver vençut Shahar Peer en primera ronda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.