algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Nadal guanya Wawrinka en el seu debut

El manacorí s'imposà al suís per 6-4 i 6-4, sense cedir ni un sol set. El pròxim rival serà l'austríac Jurgen Melzer

45698
Rafel Nadal ha començat ferm la seva conquesta del Masters de la Xina. | ALY SONG

El manacorí Rafel Nadal, fresc després d'haver aconseguit el setè títol de la temporada, va iniciar ahir la conquesta del torneig de Xangai, un dels tres Màsters 1.000 que manquen en el seu palmarès, amb una victòria sobre el suís Stanislas Wawrinka per 6-4 i 6-4.

Nadal, finalista l'any passat en aquest torneig, continua sense cedir ni un set davant Wawrinka, a qui té perfectament agafada la mesura. S'han enfrontat un total de set vegades i el compatriota de Federer no ha pogut guanyar ni una sola mànega.

El partit es disputà al Qi Zhong Stadium, amb sostre, a causa de la pluja. Tanmateix, Nadal no va notar el canvi i els seus cops foren precisos. Així, castigà Wawrinka des del fons de la pista per aprofitar la mínima oportunitat i tancar el punt a la xarxa. Sense cedir ni una sola vegada el servei, malgrat que Wawrinka disposà de tres ocasions, i robant el servei del seu rival dues vegades, Nadal s'imposà en una hora i 33 minuts en un duel en el qual el segon parcial fou el de més comoditat per al mallorquí, encara que mai no va tenir complicacions.

El de Manacor s'enfrontarà ara amb l'austríac Jurgen Mezer, tretzè favorit, que derrotà Daniel Gimeno Traver per 6-3 i 7-6. Contra l'austríac, a qui ha guanyat en tres ocasions, es va enfrontar enguany en una de les semifinals de Roland Garros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per astorat, fa mes de 13 anys
Tomeu, hi pots estar orgullós, juga be en RAFA, però del seu mallorquí de Manacor, això son altres cinc-centes. S'estira es calçons blancs, se toca els cabells i llavors treu, i en haver acabat cap a Madrid a veure el futbol i que li facin homenatge, tot molt nostre.
Valoració:3menosmas
Per tomeu, fa mes de 13 anys
Astorat és més mallorquí que tu i tu ets un ximple hem d'estar orgullosos de NADAL
Valoració:-4menosmas
Per astorat, fa mes de 13 anys
Au, Bravo, no siguis beneit, aquest només pensa en mallorqui, quan ha de cobrar del Govern Balear per una promoció de Mallorca i les illles que no veig per enlloc. Ja mos coneixem tots a Manacor.
Valoració:4menosmas
Per Bravo!, fa mes de 13 anys
En Rafel guanya tant perquè quan juga pensa en mallorquí, no pensa en castellà ni en anglès ni en cap altra llengua, sinó amb el mallorquí seu de tota la vida, el català de Manacor.
Valoració:-4menosmas
Per Lluís, fa mes de 13 anys
Endavant Rafel¡¡¡¡¡
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente