algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Rafel Nadal hi cerca el cinquè triomf

El manacorí arriba més descansat que en altres ocasions a la capital italiana

Rafel Nadal cercarà el cinquè triomf al Fòrum Itàlic de Roma, escenari del quart Màsters 1.000 d'enguany i segon damunt terra batuda, on el número 1 del món, Roger Federer, tornarà a la competició després de botar-se la cita de Mònaco.

El manacorí, que la setmana passada es retrobà amb el triomf a Montecarlo després d'onze mesos de sequera, defensa el títol conquerit l'any passat i de manera ininterrompuda des de 2005 fins a 2007.

El número tres del món arribarà més descansat que en anteriors edicions, després d'haver renunciat a cercar la sisena victòria en el Comte de Godó.

Malgrat tot, el retrobament amb la terra batuda en el Màsters de Mònaco no va poder ser més fructífer, ja que entrà en la llegenda amb el sisè títol consecutiu. Nadal tindrà ara un nou repte a Roma, on l'afició somiava amb una final entre Federer i Nadal, que hauria estat el primer duel entre els dos tennistes des de Madrid 2009, en el qual s'imposà el suís. Tanmateix el sorteig ho va impedir, ja que els dos jugadors es creueran a una hipotètica semifinal.

El mallorquí debutarà davant el guanyador del duel entre l'argentí Pablo Cuevas i l'alemany Philipp Kohlschreiber en la segona ronda del torneig de Roma. Nadal, tercer cap de sèrie de la competició per darrere Federer i Novak Djokovic, es podria enfrontar en el seu hipotètic camí cap a la final amb jugadors com Juan Mónaco, Tomas Berdych o Robin Soderling abans del possible matx amb el número 1 a semifinals.

A part de Nadal i Federer, també lluitaran pel títol el serbi Novak Djokovic, semifinalista a Montecarlo, i l'escocès Andy Murray, que va caure a la cinquena posició del rànquing ATP després de la derrota a la capital del Principat. D'altra banda, l'Armada inclourà Fernando Verdasco, finalista a Montecarlo; David Ferrer, semifinalista a la capital monegasca; Juan Carlos Ferrero, Albert Montañés, Nicolás Almagro, Feliciano López i Guillermo García López. El torneig tindrà les baixes dels argentins Juan Martín del Potro i David Nalbandián, a més de Nikolai Davidenko, AndyRoddick, Fernando González i Ivo Karlovic, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gratacul, fa mes de 13 anys
En Nadal té uns mals amics, fent-li creure que pot desbancar Federer del núm 1. Ho va fer l'any passat quan en Federer va estar malalt més de mig any. Nadal sempre serà un actor secundari, i així quedarà descrit a la història del tennis.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente