muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Espanya s'avança en un partit de bogeria

L'equip espanyol sumà el segon punt en guanyar Feliciano López i Fernando Verdasco a la parella d'Argentina, formada per David Nalbandián i Agustín Calleri

En un partit ple de tensió, agònic i amb estats d’ànim canviants, l’equip espanyol aconseguí el seu segon punt quan Feliciano López i Fernando Verdasco guanyaren David Nalbandián i Agustín Calleri per 5-7, 7-5, 7-6 i 6-3 per avançar-se per 2-1 en la final de la Copa Davis.

Els pupils d’Emilio Sánchez Vicario varen treure tota la seva força en un ambient molt advers, amb un públic argentí contínuament amenaçat per l’àrbitre francès Pascal Marie.

Argentina començà dominant el partit amb la solidesa des del fons de Nalbandián i les volees d’un Calleri, que s’ha convertit en el màxim candidat per substituir Del Potro. Espanya gaudí d’una oportunitat per disputar el tie break, però finalment Argentina acabà adjudicant-se aquesta primera mànega per 7-5.

En el segon set, Espanya va sortir decidida a remuntar i basà el seu joc en la solidesa del servei de Feliciano López. En el desè joc, Calleri va cometre dues errades que facilitaren que els d’Emilio Sánchez Vicario tornassin la moneda als blanc-i-cels.

El tercer set pareixia que havia de ser una passejada espanyola, ja que Feliciano López i Fernando Verdasco es col·locaren amb un 5-1 a favor ser. Tanmateix, Espanya s’enfonsà físicament i anímicament, i això va permetre la reacció d’Argentina, que acabà forçant un tie break molt calent, amb el públic cridant en l’execució dels serveis dels espanyols.

Els argentins es col·locaren en el tie break amb un 5-1 a favor seu, amb Nalbandián al servei en el punt d’inflexió del partit, quan el tennista de Córdoba errà en cometre una doble falta després del crit d’una aficionada espanyola, que va fer que els argentins demanassin la repetició del punt, petició que fou denegada pel jutge francès.

Argentina entrà en una crisi injustificada, alhora que la confiança de Verdasco i Feliciano creixia amb els punts, fins a posar-se 7-6 per adjudicar-se la tercera mànega.

El quart set va ser una passejada per als espanyols, amb un Nalbandián poc concentrat i un Calleri amb errades. Ambdós varen permetre que Feliciano encapçalàs el decisiu break en el cinquè joc.

En el setè joc, Espanya consolidà el seu avantatge amb un nou break, que aviat va ser contrarestat per Calleri, esperant que pogués ocórrer el mateix que en el tercer set. Espanya fallà quatre vegades abans d’imposar-se definitivament, amb un espectacular cop de Feliciano, per 6-3 després de més de tres hores i un quart.

L’equip espanyol, que podria aconseguir avui la seva tercera ‘Ensaladera’ en la seva història, no ha revelat qui jugarà en el quart partit, en el qual tampoc no se sap si finalment Juan Martín del Potro podrà defensar els interessos argentins. El cinquè sí que té els seus dos participants assegurats: Feliciano López i David Nalbandián seran els tennistes que s’hi veuran les cares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tenista, fa mes de 15 anys
vamooos!!
Valoració:0menosmas
Per l'Ã’scar, fa mes de 15 anys
llàstima !!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente