algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Rafel Nadal i Carles Moyà no fallen

Ambdós passen a vuitens de final en haver derrotat l'italià Starace i el belga Rochus

Els mallorquins Rafel Nadal i Carles Moyà es classificaren ahir per als vuitens de final del Màsters Sèries d'Hamburg després de superar l'italià Potito Starace i el belga Olivier Rochus respectivament.

Nadal, segon cap de sèrie, accedí a la tercera ronda del torneig després de superar el seu rival per 6-4 i 7-6 (6) en dues hores i vuit minuts de partit. El manacorí s'enfrontarà en els vuitens de final amb l'anglès Andy Murray, cap de sèrie número 15, que ha derrotat el francès Gilles Simon, per un doble 6-3.

El partit entre Nadal i Starace resultà dur i ben diferent del disputat gairebé fa dues setmanes per tots dos al torneig Comte de Godó. I és que ahir el manacorí no exhibí el seu millor tennis i evidencià que no està en el millor moment de la seva carrera. També superà la segona ronda el suís Roger Federer, que derrotà sense problemes el finlandès Jarko Nieminem per 6-1 i 6-3.

D'altra banda, Carles Moyà s'imposà en dos sets al belga Olivier Rochus (7-5 i 6-3) i també es classificà per als vuitens de final, en els quals s'enfrontarà amb el rus Marat Safin, que ha superat preel txec Tomas Berdych, cap de sèrie número 9, per 7-5 i 6-4. El tennista mallorquí es torbà una hora i mitja a superar el seu compromís. Trencà l'equilibri en l'onzé parcial del primer set, en el qual no perdé mai el servei, per encarrilar el joc. Després, el seu rival anà a menys i la l'accés a la tercera ronda fou una bassa d'oli per a Moyà.

El palmesà s'enfrontarà amb Marat Safin, convidat de l'organització, que ha superat Berdych. Des de fa dos anys el balear no coincideix amb el moscovita, que ha derrotat en tres dels sis partits en què s'han vist les cares. El més recent va ser l'any 2006, quan el rus vencé en el Màsters Sèries d'Indian Wells.

Ahir també superà la segona ronda el català Albert Montanyès, que superà l'argentí José Acasuso per 7-6 (3) i 6-3. El tennista barceloní s'enfrontarà ara amb el serbi Janko Tipsarevic, que ha eliminat el nord-americà James Blake, setè cap de sèrie, en tres sets per 4-6, 6-3 i 6-3.

Amb Nadal, Moyà i Montanuès seran cinc els espanyols en els vuitens de final del torneig. Dimarts, David Ferrer i Fernando Verdasco també aconseguiren l'objectiu i avui s'enfrontaran entre ells, la qual cosa garanteix la presència d'un representant de l'«Armada espanyola» en els quarts de final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.