algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Moyà pateix de valent en el seu debut

Rafel Nadal entra avui en escena davant l'italià Starace per un lloc en tercera ronda

El palmesà Carles Moyà, onzè favorit, suà de valent per classificar-se per a la segona ronda del Màsters Sèries d'Hamburg després de derrotar, en un tie-break final ajustadíssim, el tennista francés Julien Benneteau (3-6, 6-4, 7-6(7)).Després de cedir clarament en la primera mànega, Moyà reaccionà en la segona oferint els seus millors cops d'atac per tornar a patir en el definitiu set, que s'endugué per la mínima. El rival del mallorquí serà ara el belga Olivier Rochus.

Un poc abans, el madrileny Fernando Verdasco havia donat la primera de les quatre alegries de l'«Armada» en la jornada ahir classificant-se per a la tercera ronda després d'escombrar el francés Michael Llodra per 6-2 i 6-0. Verdasco s'enfrontarà ara amb l'alacantí David Ferrer, cinquè jugador del món, que es va desefer còmodament del txec Ivo Minar (6-3 i 6-3).

Igual que Carles Moyà, Tommy Robredo hagué de remuntar un set en contra per passar a la segona ronda després d'un disputat partit contra el tennista local Phillip Kohlschreiber (2-6, 7-6(6) i 6-3). El català s'enfrontarà per un lloc a la tercera ronda amb el croat Ivo Karlovic, que no ha derrotat mai. El també català Albert Montanyès conquerí dilluns el dret de jugar la segona ronda.

L'única baixa espanyola de la jornada d'ahir la protagonitzà Beto Martín, que va caure davant el suís Stanislas Wawrinka per un doble 6-3.Rafel Nadal, que no ha guanyat mai el torneig alemany i que n'és el segon favorit darrere Federer, debuta avui al cinquè Màsters Sèries de la temporada davant l'italià Potito Starace. El transalpí no necessità acabar el seu duel de primera ronda perquè el peruà Luis Horna es retirà quan anava perdent en el segon set. Starace, 47è de l'ATP, no ha derrotat mai el manacorí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.