nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Moyà torna a caure des de bon principi

El mallorquí no va estar gens encertat i va perdre per primera vegada contra Fernando Verdasco

El tennista espanyol Fernando Verdasco va eliminar ahir el mallorquí Carles Moyà en la primera ronda del Màsters Sèries de Roma per 6-3 i 6-4, en un partit que suposa la seva primera victòria en les sis ocasions que s'han enfrontat ambdós jugadors. Verdasco va ser superior en tot moment, encara que Moyà no va estar fi. Aquest fet es demostra amb els 32 erros no forçats que va cometre l'illenc, el qual en cap moment no es va sentir còmode sobre la terra batuda del Fòrum Itàlic.

El madrileny va sortir convençut de les seves opcions i amb força trencant el servei inicial de Moyà, fet que li va permetre imposar-se en el primer set per un clar 6-3. En la segona mànega,el mallorquí va intentar igular el marcador, però sense encert ni convicció. Moyà va tenir la seva oportunitat en el novè joc, quan va disposar de diverses bolles de trencament. Però no era el dia del palmesà, que es va mostrar incapaç de fer-les efectives.

En canvi, Fernando Verdasco va saber treure tot el profit de les tres bolles de partit de què va gaudir per guanyar el darrer joc.D'aquesta manera, Carles Moyà s'acomiada del Màster Sèries de Roma des de bon començament.Verdasco s'haurà d'enfrontar ara al jugador equatorià Nicolás Lapentti, que va vèncer ahir l'italià Filippo Volandri per 7-6 (8), 2-6 i 6-2.Tommy Robredo va accedir a la segona ronda després de desfer-se de l'argentí Juan Ignacio Chela, a qui va superar per 6-4 i 6-1 gràcies a la seva solidesa amb el servei i el seu encert en la restada. En la següent ronda, el d'Hostalric s'encararà al francès Nicolas Mahut, que es va imposar a l'italià Thomas Fabbiano. El suís Roger Federer tampoc no va tenir problemes per vèncer l'argentí Guillermo Cañas per un clar 6-3 i 6-3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.