algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Nadal apallissa Alexander Waske

El manacorí acabà amb el tennista alemany per un doble 6-1

El mallorquí Rafel Nadal tornà a jugar en terra batuda després del seu pas pels torneigs d'herba, que culminaren amb la seva presència a la final de Wimbledon, i en vuitanta minuts va segellar la seva classificació per a la segona ronda del torneig d'Stuttgart després d'apallissar l'alemany Alexander Waske per 6-1 i 6-1, amb el qual havia perdut l'únic enfrontament entre tots dos.

L'únic precedent va ser fa dues temporades. A Halle, damunt herba, amb victòria per a l'alemany. A Stuttgart, que és el tancament de la temporada en terra, tot va ser diferent. Nadal va oferir la seva millor versió. Va fer valer la seva condició de dominador absolut en el circuit sobre aquesta superfície i va tombar amb claredat el seu rival.

El manacorí no va perdre mai el seu servei. Nadal es va facilitar el seu camí després de trencar cinc vegades el del rival, tres a la mànega inicial. El germànic es va limitar a assumir la seva condició inferior.

Nadal s'enfrontarà en segona ronda a un altre alemany. En aquest cas es tracta de Philipp Kohlschreiber, que es va imposar al seu compatriota Simon Greul per 6-1 i 6-1.

El mallorquí ja ha jugat amb Kohlschreiber en dues ocasions anteriors, totes dues aquesta temporada i totes dues amb victòria per al tennista illenc. La primera va ser a l'Obert d'Austràlia, on guanyà en quatre sets. La segona va ser en el Màsters Sèries de Montecarlo, on sortí endavant per 6-2 i 6-3.

David Ferrer i Feliciano López també aconseguiren ahir el pas a segona ronda en el torneig d'Stuttgart. L'alacantí David Ferrer, flamant guanyador a Bastad, superà l'eslovac Lukas Lacko per un còmode doble 6-2, i tornà a exhibir les seves excel·lents prestacions sobre terra batuda. El de Jàvea, que ja s'ha recuperat de la seva eliminació a segona ronda de Wimbledon, cerca a Stuttgart el seu segon títol consecutiu i s'enfrontarà avui al madrileny Fernando Verdasco, que superà dilluns Florian Mayer.

A més, Feliciano López va remuntar davant l'argentí Carlos Berlocq per 6-7, 7-6 i 6-4, i també aconseguí el seu pas a la següent ronda, on s'encararà al txec Tomas Berdych, que aconseguí un còmode triomf davant l'equatorià Nicolás Lapentti.

Els tres representants del tennis estatal tendran en segona ronda la possibilitat de continuar en el torneig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.