muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
13°

Rafel Nadal és la gran alternativa

El manacorí s'enfronta avui al suec Robin Soderling en el primer torn de la pista 1

Rafel Nadal és la gran alternativa a Roger Federer. El tennista manacorí, que l'any passat arribà a la final davant Federer, ha manifestat que no es troba tan bé com en la darrera temporada.

Nadal no arribà ahir a disputar ni un sol punt a la pista central per culpa de la pluja. Les condicions en les quals el mallorquí va sortir a la pista eren lluny de ser òptimes: hi feia fred, el vent era molest i la pluja, finalment, va començar a caure. Així, el duel amb el suec Robin Soderling es disputarà avui en el primer torn de la pista 1.

El tennista de Manacor, que havia de lluitar en la tercera ronda amb el suec Robin Soderling, avisà el jutge de cadira que la pista era «llenegadissa».

El mallorquí ha eliminat enguany el nord-americà Mardy Fish, i l'austríac Werner Eschauer, tot un desconegut.
El partit del tricampió de París amb Soderling queda pendent per avui, mentre s'espera que millorin les condicions meteorològiques.
Per la seva banda, el valencià Juan Carlos Ferrero segellà l'accés als vuitens de final divendres, després de destrossar les il·lusions del nord-americà James Blake.

Blake assegurà més tard que el tennis que havia esgrimit el valencià li havia recordat l'època en què aquest era el número 1 del món.
El matx de l'espanyola Virginia Ruano, que ahir havia d'enfrontar-se amb la russa Nàdia Petrova, onzena favorita, va ser un altre dels que s'hagueren de suspendre per la pluja. Encara que tal vegada, en aquest cas, la conjuntura va afavorir la jugadora espanyola.

L'aturada va interrompre un marcador desfavorable per a ella. Ruano havia cedit en el primer set per 6-3, i anava perdent el segon per 3-1.
En qualsevol cas, Ruano és l'única representació espanyola que es manté en el torneig femení de la competició individual.
La selecció sobre la gespa del camp SW19 va començar ja en les dues primeres jornades d'aquesta edició. La primera ronda va suposar l'eliminació de vuit espanyols del quadre masculí, els més ben situats en el rànking mundial llevat del balear Carles Moyà.

Moyà va perdre en cinc sets davant del britànic Tim Henman —que cauria més tard davant de Feliciano López—, en un partit complicat. Albert Montañés, Iván Navarro i Guillermo García foren altres membres de l'«Armada» que quedaren eliminats. També varen dir adéu Nicolás Almagro i Óscar Hernández, aquest darrer davant Gilles Muller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.