nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Palma ja respira l'ambient de Copa Davis

Espanya i Holanda s'entrenaren ahir per primera vegada a les instal·lacions del Coliseu Balear


L'ambient de la Copa Davis ja es respira a Mallorca. Amb tota la infraestructura ja muntada al Coliseu Balear, els jugadors d'Holanda i d'Espanya iniciaren ahir els entrenaments amb vista a l'eliminatòria de quarts de final que els enfrontarà a partir de divendres a la plaça de Toros de Palma. D'entre tots els tennistes que ahir s'exercitaven a les instal·lacions esmentades, n'hi havia dos que concentraven l'atenció dels mitjans de comunicació i de tots els curiosos: Carles Moyà i Rafel Nadal, els quals coincidiren a mostrar-se «encantats de jugar a casa nostra».

D'allò més satisfet es mostrava el jove manacorí, que confià que «l'afició ens ajudi a anar cap endavant, perquè totes les eliminatòries de Copa Davis són molt complicades». Rafel Nadal arriba a aquesta cita després d'haver aconseguit el punt decisiu davant la República Txeca i d'haver derrotat el número u del circuit, el suís Roger Federer, al Torneig de Miami.

En aquest sentit, Moyà confessà que «a mi no em sorprèn tant que guanyàs: de fet, jo ja n'havia parlat amb ell abans del partit, però entenc que al públic per ventura sí que l'ha sorprès». I afegí que Nadal «està jugant molt bé, està traient molt bé i en pista ràpida es mostra molt efectiu». Per la seva banda, el manacorí reconeixia que «és cert que vaig jugar molt i molt bé, ell no va tenir el seu millor dia i vaig poder guanyar».

Quant a les sensacions que havien tingut després de tenir ahir el seu primer contacte amb la pista, Rafel Nadal confessà que «al principi m'anava molt malament perquè feia molt de temps que no jugava damunt terra -devers sis mesos-, però després ja m'ha anat bastant bé». Moyà, en canvi, manifestà que «fa poc que vaig jugar damunt terra -a l'Amèrica del Sud- i les condicions de la pista són òptimes per al nostre joc».

Ni un ni l'altre no volgueren rebutjar tampoc el paper de favorits d'Espanya, tant pel fet de jugar a Mallorca com pel fet de jugar sobre terra batuda. «Confii que Carlos i Juan Carlos guanyin per poder sortir així nosaltres més tranquils», declarà Nadal. I assenyalà que «en principi només he d'intervenir en els dobles».

Moyà, explicà que «jugar a casa et suposa una pressió diferent, però jo ja fa anys que n'aguant en el circuit» i sospirà per «poder guanyar la final de la Davis tal com férem una vegada amb Costa i amb Corretja. No és el mateix equip, però segons el meu parer és el millor que podem tenir ara».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.