algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
12°

Les millors tennistes, a Cala Rajada

L'eliminatòria contra el Brasil té moltes possibilitats de jugar-se a la mateixa pista

El Campionat d'Espanya Absolut de tennis femení es disputarà entre els dies 5 i 12 de desembre a Cala Rajada. La Federació Espanyola de Tennis havia concedit inicialment el Campionat d'Espanya a Granada, que ha renunciat a organitzar la fita.

La Federació Balear de Tennis, quan es va assabentar de la renúncia de Granada, proposà a l'Associació d'Hotelers de Cala Rajada l'organització del Campionat d'Espanya absolut femení. Els hotelers acceptaren, però també pressionaren la Federació Espanyola perquè els concedís l'organització de l'eliminatòria de Copa Davis entre Brasil i Espanya, que tindrà lloc per Setmana Santa. La Federació no va donar un sí clar i rotund a l'Associació d'Hotelers de Cala Rajada, però tot fa pensar que, finalment, l'eliminatòria de Copa Davis es disputarà a Mallorca.

El Campionat d'Espanya Absolut de tennis tindrà lloc a la pista on ja es varen disputar els partits de la Copa Davis contra Alemanya. La pista s'haurà de tornar a construir, ja que ara mateix es troba en pèssimes condicions. Els hotelers de Cala Rajada han acceptat així de molt bon grau l'organització de la Copa Davis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.