cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Mallorca Open: comença l'espectacle

El torneig s'encetà ahir envoltat d'una gran expectació i amb una resposta de públic acceptable

A la fi arribà el dia «D». Després de molta feina i dedicació i sobretot de molta espera, l'esdeveniment més esperat per molts ciutadans de Mallorca, aixecà el teló i es va posar en marxa.

El Mallorca Open obrí les portes al quadre final, després de les dues primeres jornades de la fase prèvia. Ahir començaren els «grans», i amb ells la festa de veritat.

Des del migdia els carrers del voltant de la plaça de toros notaren com el trànsit augmentava la seva freqüència de pas, i la gent omplia l'entrada principal del coliseu.

Las taquilles de la plaça registraren les primeres coes per vendre entrades, davant la gran demanda del públic. Tot i ser dilluns, i encara que el primer partit començava a les dues del migdia, amb l'enfrontament amb Francisco Clavet i un tennista arribat de la prèvia, situat al lloc 300 del rànquing ATP, les grades oferien un aspecte més que acceptable. Malgrat això, molt de ciment a la vista, que costarà molt d'omplir, ja que la capacitat del Coliseu sembla en principi molt superior a la demanda dels aficionats.

Però la festa no estava tan sols a la pista central. Al mateix temps, les grades de les altres dues pistes mostraven igualment bon aspecte, mentre que a fora, el riu de gent no aturà en tot el dia.

Els més petits aprofitaren per jugar un poc al tennis a la minipista del Fun Fest, instal·lat ja a la plaça. Dos monitors del Mallorca Open s'encarregaren en tot moment d'entretenir i divertir els més petits.

 

Un acte social  

Durant la jornada també arribaren fins a les diferents instal·lacions de la plaça de toros representants polítics de les illes i més gent de la societat mallorquina, així com components de la plantilla del Reial Mallorca, que no es varen voler perdre l'oportunitat de veure in situ el gran muntatge del Mallorca Open.

Així, hi varen passar el batle de Palma, Joan Fageda; el director general d'Esports del Govern balear, Ventura Blach; Segismundo Morey, director general d'Ibatur, o Pere Pascual, director general de Promoció turística.

Per altra banda es va poder veure també homes com ara Paco Soler, capità del Reial Mallorca, o Paco Sanz, que acudí amb uns amics a gaudir de l'ambient i el bon estar de tot el que compon aquest torneig de tennis.

I és que el qui s'apropà ahir fins a la plaça de toros i entrà a dins va poder comprovar que un torneig de tennis és molt més que no el que es fa sobre la pista. Menjar per a tots els gusts i una zona de merchandaising, on un té l'oportunitat comprar gairebé qualsevol cosa. En definitiva, una petita ciutat que convida a qui entra a estar-si durant una bona estona, si no és que hi acaba passant tota la jornada.

A més a més, compta amb l'al·licient que de tant en tant un pot acudir a qualsevol de les tres pistes que hi ha muntades, i pot gaudir amb el millor tennis internacional que es veu avui dia.

 

Una agenda d'actes imaginària  

Mallorca Open presentà una agenda plena d'actes per a la jornada d'ahir, la majoria dels quals molt atractius per als seguidors del tennis, sobretot per als més petits, però tant uns com els altres quedaren amb un pam de nas. Francisco Clavet i Fernando Vicente havien de firmar autògrafs i no hi acudiren. Sergi Bruguera i Albert Costa tenien previst fer unes partides de futbolí amb els nins, però els infants jugaren tots sols. Mentrestant, d'altres esperaren sense èxit que Berasategui i Van Herck acudissin a la minipista de tennis del Fun Fest per jugar amb ells, tal com havien anunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.