algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Fort revés per als tennistes espanyols als Estats Units

Mantilla, Clavet, Bruguera i Gala León, fora del torneig

La participació espanyola a l'Obert dels Estats Units va patir ahir una forta copa després que cinc tennistes quedassin eliminats d'aquest darrer Grand Slam de la temporada.

Fernando Vicente, Francisco Clavet, Félix Mantilla i Sergi Bruguera, a la categoria d'homes, i Gala León, a la de dones, varen haver de fer les maletes.

Gala León, número 64 del rànquing mundial, no va poder fer res davant la francesa Nathalie Dechy, dos llocs més avall a la classificació WTA, qui guanyà per 6-4, 6-4 amb una hora i 17 minuts de joc en partit corresponent a la tercera ronda del quadre femení.

Als encontres de segona volta en categoria masculina Clavet i Bruguera varen caure davant el domini dels germans Nicolas Kiefferiy Oliver Gross, respectivament, i posaren fi a la seva participació al certamen.

El primer va ser derrotat per Kieffer per 6-4, 7-6 (7-3), 6-1, i el segon, per Gross, un rival que no apareix entre els primers 200 jugadors del món, amb un marcador de 6-1, 6-3, 6-4.

Félix Mantilla, per la seva banda, va caure davant del britànic Tim Heman per 6-3, 5-7. 7-5 i 6-4, a un partit on Henman va treure de la pista el català amb fortes canonades.

El xilè Marcelo Rós es va desfer amb comiditat de l'italià Galimberti i es confirma com a favorit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.