algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Èxit del Torneig de Truc del Rafal

El passat 9 de juliol esdevingué un nou torneig de truc, a la barriada de Palma del Rafal. Es reuniren 18 parelles, unes de molt conegudes com el Calamar o el Doctor i altres més recents com Marga i Xisco. Tots ells gaudiren d'una gran i agradable horabaixa truquera al Casal de Barri.

Les primeres fases d'aquest torneig esdevingueren sense moltes sorpreses i 8 parelles es plantaren a les eliminatòries.

Els caimariencs ja ens tenen avesats a entrar ben endins als tornejos que hi participen i aquesta vegada no fou diferent, arribant a les semifinals d'aquest torneig que comptà amb un nivell excepcional. L'altra parella de les semifinals: Jesús López i Josep Frontera, feren una excel·lent participació eliminant al Doctor i Fiol als quarts de final.

A la final hi arribaren els ja àmpliament consolidats Andrés Díaz i Cayetano Bermúdez que a pesar de no ser parella habitual, deixaren clar que la suma dels seus jocs és una de les més difícils de batre dins el circuit truquer. L'altra parella, Alberto Ferriol i el seu nebot Pep Ferriol demostraren que estan jugant un gran nivell de truc amb una fantàstica compenetració mútua, engegant a totes les parelles que s'enfrontaren contra ells en les rondes prèvies.

La final quedà en empat després de començar la final i decidir que els dos es mereixen la victòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.