algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Consell promou valors saludables en la Diada Esportiva celebrada a Lluc

Esports del Consell de Mallorca ha organitzat aquest dijous a Lluc una jornada esportiva amb tres activitats que la direcció insular té en marxa actualment: 'Mou-te amb salut!', 'Suma't' i 'Jugam amb l'Elit' amb l'objectiu de promoure valors saludables entre els infants, joves i persones majors en un ambient natural extraordinari.

La diada ha comptat amb l'assistència de Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, Andreu Serra, conseller de Transició, Turisme i Esports, Margalida Portells, directora insular d'Esports, Monsenyor Marià Gastalver, prior de Lluc, Martín López, delegat del Palma Futsal, Carlos Barrón, porter i capità del Palma Futsal, Bruno Rocha Braga, Chaguinha, i Sergi Orgillés, Pope, jugadors del mateix club.

L'acte ha començat a les 10 hores del matí amb la sortida d'un grup de 55 infants del centre escolar Sant Francesc d'Assís de Manacor, que han participat en l'activitat de senderisme 'Suma't' fent un recorregut per la zona del camell, la cova dels morts i els misteris de Lluc. Una activitat habitualment duta a terme amb escoles i instituts a diferents indrets de la Serra de Tramuntana.

Tot seguit, ha tengut lloc una trobada de persones majors que participen del 'Mou-te amb salut!', una activitat que es realitza a la major part de municipis de Mallorca, i que aquí ha reunit a grups d'Alcúdia, Biniali, Can Picafort, Llar Reina Sofia de Palma, Manacor, Montuïri, Pollença, Porreres i Santa Margalida. En total 170 participants han pogut gaudir d'activitats de condicionament físic i cardiovascular general, i d'una caminada per la zona.

Finalment, 50 infants membres de l'Escolania de Lluc han participat en un 'futbolí humà' i d'una xerrada a càrrec dels jugadors del club d'elit Palma Futsal, col·laborador del Consell en el programa 'Jugam amb l'elit'. Els infants han pogut conèixer l'experiència de l'esport de primera i gaudir amb els jugadors del club.

«Satisfets i orgullosos dels programes esportius del Consell perquè cada vegada arribam a més gent de totes les edats i de tots els racons de Mallorca a través del que significa l'esport, que és salut, convivència i valors», ha expressat la presidenta Cladera. «Hem incrementat els recursos i les activitats de l'àrea d'esports durant la legislatura i amb aquests programes per a totes les edats arribarem a més de 120.000 participants. Com a presidenta del Consell, això és una satisfacció perquè vol dir que contribuïm cada vegada més a generar més benestar dins la nostra societat», ha conclòs Cladera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.