algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Gordillo marca i passa a formar part del primer equip del Palma

El jugador format a la pedrera del Palma Futsal, Jesús Gordillo, va marcar el seu primer gol oficial amb el primer equip en la Copa d'Espanya davant un dels equips històrics del futbol sala mundial, el Movistar Inter.

A més, pivot toledà, de només 21 anys, passa a formar part de la primera plantilla del conjunt mallorquí després d'haver alternat entrenaments i partits amb el filial, el Visit Calvià Hidrobal, durant tota la temporada.

En aquesta Copa, Gordillo va jugar el seu primer partit com a jugador del primer equip amb tots els drets i, a sobre, va aconseguir marcar el seu primer gol a les ordres d'Antoni Vadillo.

Durant tot el partit va ser un dels homes clau en les rotacions del tècnic i va jugar un partit magnífic en el qual hi posà la cirereta amb un gol marca de la casa, controlant amb la cama dreta i definint amb l'esquerra amb un xut directe a l'escaire.

El pivot sumà així el seu desè partit amb el primer equip i es postulà per ser una peça clau en el que queda de temporada.

Gordillo ha estat un dels jugadors revelació de la Segona Divisió. A les ordres de Miquel Vidal, l'entrenador del Visit Calvià Hidrobal, el jugador nascut a Toledo ha marcat 24 gols en 25 partits, convertint-se així en tot un referent de la categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.