algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

[VÍDEO] Un any sense Miquel Jaume, el seu gran llegat

Es compleix un any de la mort d'un dels dirigents més importants de la història de l'esport mallorquí i balear. Miquel Jaume va fundar un club d'un esport minoritari, el va pujar a la màxima categoria i el va convertir en un fenomen de masses. Avui en dia és una entitat model i és el club poliesportiu més important de les Balears. A més, la fundació que va crear per ajudar l'esport balear ja beneficia a més de 1.700 esportistes.

No hi ha millor record que un llegat. És el que realment perdura amb el pas del temps i el que beneficia a una societat. El que va deixar Miquel Jaume és un dels més rellevants de la història de l'esport de les Illes en l'àmbit esportiu i social: un club en la màxima categoria d'un esport minoritari convertit en un fenomen de masses, referència estatal en el seu esport i una extraordinària tasca social a través d'una fundació de la qual es beneficien clubs, federacions i esportistes de les Balears.

«Miquel Jaume continua molt present perquè ha estat tot en la història del Palma Futsal. Ell ha estat l'ànima que ens ha duit a tots de la mà», reconeix José Tirado, el director general del club i persona de màxima confiança de Miquel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.