algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Els esportistes mallorquins comencen la temporada i el retorn de la Lliga en els titulars de la jornada

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

Enric Mas liderarà Movistar a la Challenge Mallorca

L’organització de la XXXI Garden Hotels – Luxcom Challenge Mallorca 2022 ha confirmat la presència de sis nous equips en els trofeus d’aquesta nova edició, entre ells un Movstar Team que estarà liderat per l’artanenc Enric Mas.

Nadal arranca amb bon peu

El tenista manacorí Rafel Nadal començà l’Obert d’Austràlia, el primer ‘Grand Slam’ de l’any, guanyant sense problemes a l’estatunidenc Marcos Giron (1-6, 4-6 i 2-6), confirmant la seva millora física.

L’Atlètic Balears ja només té un objectiu

Després de l’eliminació de la Copa, l’Atlètic Balears torna a pensar en la Lliga i en el seu pròxim enfrontament. Els blanciblaus rebran aquest diumenge a l’Algeciras, un altre equip de la part alta de la classificació.

El Mallorca necessita guanyar a Lliga

El Reial Mallorca visitarà l’Estadi de la Ceràmica per enfrontar-se amb el Villarreal. Després de classificar-se pels quarts de final de la Copa, el conjunt mallorquinista es centrarà en la seva competició prioritària. El Mallorca necessita mantenir la categoria, i tot i haver anunciat tres baixes en aquest mercat d’hivern, encara no ha sumat ningú a la plantilla.

Almeida creu que si Djokovic juga l’obert de Madrid seria «un bon reclam» pel torneig

El portaveu nacional del PP i batle de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha assegurat aquest dilluns que si el tenista serbi, Novak Djokovic, juga el Mutua Madrid Open seria «un bon reclam» pel torneig de la capital que es celebrarà del 26 d’abril al 8 de maig.

El Camp Nou estarà ple pel Barça – Madrid de la Champions femenina

El partit entre el Barça Femení i el Real Madrid de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina, que es disputarà el 30 de març, ha superat totes les expectatives i ha venut totes les entrades pel Camp Nou que acollirà un duel històric.

Umtiti serà operat aquest dimarts

El jugador del FC Barcelona Samuel Umtiti haurà de passar per quiròfan aquest dimarts a causa d’una fractura en el quint metatarsià del seu peu dret després d’una mala acció en un entrenament de l’equip blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.