algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Els titulars esportius de la jornada i la importància de la Copa

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

L’Atlètic Balears esgota les entrades

L’atlètic Balears ha anunciat que ja ha esgotat les 1.000 entrades de la grada supletòria que s’anunciaren ahir mateix. Per tant, s’espera un ple per rebre el València aquest diumenge (12.00 hores) en els vuitens de la Copa.

El Mallorca preparat per rebre a Vicente Moreno

El Mallorca ja es prepara per rebre demà dissabte a l’Espanyol de Vicente Moreno en el partit de vuitens de final de la Copa. El conjunt mallorquí somia en seguir a la competició del ‘caos’ i passar a la següent ronda.

Austràlia posposa la deportació de Djokovic a diumenge

El govern australià ha decidit aquest divendres cancel·lar una altra vegada el visat del tennista Novak Djokovic, encara que el serbi va aconseguir apel·lar aquesta decisió i posposar fins al diumenge la seva deportació, que serà estudiada per un tribunal federal, l’encarregada de decidir si podrà quedar en el país i jugar l’Obert d’Austràlia.

Madrid i Athletic es juguen la Supercopa

El Real Madrid i l’Athletic Club s’enfrontaran en la final de la Supercopa celebrada aquesta setmana a l’Aràbia Saudita, després de superar les les seves semifinals contra el FC Barcelona i l’Atlético de Madrid respectivament. El Madrid va derrotar al Barça (2-3) a la pròrroga, mentre que l’equip de Bilbao va guanyar a l’Atleti (1-2) amb un gran gol del jove Nicholas Williams.

70.000 entrades venudes pel Barça – Madrid de la Champions femenina

El FC Barcelona anuncia que ja hi ha més de 70.000 localitats cobertes pel partit de la Lliga de Campions que enfrontarà l’equip femení amb el Real Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.