muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

Els titulars esportius de la jornada. Baba convocat a la Copa Àfrica i es perdrà un mes de competició

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

Baba convocat per la selecció

El jugador del Reial Mallorca, Iddrisu Baba, ha estat convocat per la selecció ghanesa per competir a la Copa Àfrica que es celebra a Camerun entre el 9 de gener i els 6 de febrer.

Carlos Moyá també ha estat positiu per coronavirus

L'extenista i actual entrenador de Rafel Nadal, Carlos Moyá, també ha estat positiu segons ha informat ell mateix a les seves xarxes socials.

Jaén acollirà per primera vegada la Copa d'Espanya de futbol sala

L'Olivo Arena de Jaén acollirà, del 31 de març al 3 d'abril, 33è edició de la Copa d'Espanya de futbol sala, organitzada per la Federació espanyola de Futbol (RFEF).

Mor el jugador de rugby Kawa Leauma

El jugador del AMPO Ordizia i de la selecció espanyola de rugby, Kawa Leauma, de 32 anys, mor a Amsterdam, on era ingressat des del passat dissabte a causa a un accident després de disputar el partit Espanya – Països Baixos.

El País Basc subvenciona les seves seleccions perquè participin en competicions internacionals

El Consell de Govern Basc ha aprovat, aquest dimarts, diverses subvencions per la participació de seleccions basques d'handbol, halterofília i sokatira en competicions internacionals.

La camiseta dels ‘Raptors’ escollida com “la millor camiseta de la història"

La camiseta del Toronto Raptors de la temporada 1998-99 ha estat escollida com la ‘Millor Camiseta de la història de la NBA’, segons la votació dels aficionats i experts europeus en la segona categoria de la NBA 75 Euro Vote.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.