algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

El gran mèrit del Palma

El Palma Futsal s’ha convertit en un dels grans referents a escala estatal, i fins i tot mundial, pel que fa a la seva estructura social. És el club esportiu amb la major mitjana d’assistència de totes les Balears, només per davall el Reial Mallorca.

El Palma ha multiplicat el seu nombre de socis en menys d’una dècada. Ha passat dels 780 que tenia el 2014, a ser el club de futbol sala amb més socis de tota la LNFS. Ja va batre el rècord l’any 2017 amb 2.500 abonats, i el va ampliar el 2019, esgotant els 3.100 carnets disponibles en menys de deu dies.

És un clàssic trobar un Son Moix ple fins a la bandera, i sempre que les restriccions ho han permès, les 4.000 places del pavelló han estat ocupades.

Tot i la reducció de pressupost a causa de la pandèmia i les condicions que marca la Conselleria de Salut, l’afició del Palma sempre ha acompanyat a l’equip. Ja el 2016, l’afició mallorquina va ser reconeguda com «la millor afició de Primera Divisió» per la LNFS.

La pandèmia i les limitacions del Palau Municipal de Son Moix, han frenat l’ascens del Palma, però des del club, han sabut com seguir creixent l’entitat originària de Manacor amb la creació de la Fundació Palma Futsal, ara redenominar com Fundació Miquel Jaume.

L’objectiu d’aquesta fundació és canalitzar i millorar totes les iniciatives socials que desenvolupa el club i organitzar noves propostes. També ha creat un programa per ajudar amb recursos a altres clubs i esportistes de les Balears.

A més, ara que les limitacions sanitàries ho han permès, el club ha reprès les visites dels jugadors a les escoles, que sempre han estat claus per apropar l’esport als més petits, i concretament el futbol sala, un esport cada vegada més rellevant a Mallorca gràcies al Palma Futsal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.