muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Les Balears potencien el turisme esportiu aquesta tardor

Les Balears potenciaran aquesta tardor el turisme esportiu amb cites a les quatre illes, com l'IronMan Mallorcam la Volta a Menorca BTT, la Posidònia Race 2021 d'Eivissa o la Mitja Marató Illa Formentera, entre altres.

L'Agència d'Estratègia Turística de les Balears (Aetib) ha recalcat que l'entorn natural de les illes, acompanyades pel seu clima suau durant la tardor, «fan del destí una aposta segura per la celebració d'esdeveniments esportius de qualsevol mena».

Aquest octubre han tengut lloc l'Eivissa Marathon (2 d'octubre), el Trofeu SAR Princesa Sofía (Mallorca del 2 al 9 d'octubre, la Posidònia Race 2021 (Eivissa, 3 d'octubre), la Volta a Menorca BTT (del 9 a l'11 d'octubre), la Mitja Marató Illa Formentera (9 d'octubre), i la Zafiro Palma Marathon (10 d'octubre).

La resta del mes, encara queda l'IronMan Mallorca (16 d'octubre), l'Eivissa Plogging Tour (17 d'octubre) o la Volta Cicloturista Internacional Menorca (del 22 al 24 d'octubre).

Les cites esportives continuen el novembre, amb la UCI Track Champions League Mallorca (6 de novembre), la Trail Nord Menorca (14 de novembre) o la 3 dies Trail Eivissa – Ultra Trail (del 26 al 28 de novembre).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joanet, fa mes de 2 anys

No sé si estem preparats o no, però que deu t'agafi confessat quant te trobis grups de ciclistes per la carretera

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente