cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

El Palma Arena muda la pista

El president del Govern, Francesc Antich, assistí a l'inici de les obres d'instal·lació de la nova fusta que cobrirà la superfície de l'anell del velòdrom

L'equip dels constructors de Walter von Lücken inicià ahir les tasques per instal·lar la nova pista del velòdrom del Palma Arena, que s'espera que estiguin finalitzades a principi de juliol. El sus a la remodelació de la pista va tenir la presència del president del Govern balear, Francesc Antich, acompanyat en tot moment pel delegat de la Presidència per a l'Esport, Diego González; el gerent del Palma Arena, Guillem Bosch; el director esportiu del velòdrom, Joan Llaneras; el president de la Federació Balear de Ciclisme, Artur Sintes; i el cap d'obres i projectes de l'empresa pública Tragsa, Carlos Oliveros.

El projecte per a la col·locació del nou paviment ha rebut aquesta vegada el vistiplau de la Unió Ciclista Internacional i les obres preveuen tot el canvi de la barana exterior, la substitució de la superfície completa de la pista i la millora i reforçament dels suports inferiors per tal d'evitar les vibracions i propiciar una subjecció millor a la superfície.

Antich també aprofità la visita del Palma Arena per comprovar in situ l'estat de les obres per construir del nou circuit de ciclisme BMX, situat damunt l'edifici del pàrquing i la nova pista d'hoquei instal·lada a la terrassa sud del recinte esportiu. La pista exterior de ciclisme BMX tindrà una longitud de 340 metres i una amplada de 7 i inclourà 14 obstacles i 3 girs. L'execució del projecte acabarà d'aquí a dos mesos.

Finalment, el nou rectangle de joc per a la pràctica de l'hoquei és fabricat de material de darrera generació que en permet el desmuntatge i la instal·lació posterior en altres ubicacions per poder acollir, així, competicions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Calàpot, fa mes de 12 anys

I a l'aparcament soterrani, classes d'aquagim

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente