algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Dos projectes per a una sola reforma

El pla d'actuació per a la remodelació del pavelló de Son Moix presentat per Maribel González és molt semblant al que s'aturà el passat mes de febrer

Dilluns dia 4 va fer tres anys que un cap de fibló destrossà el pavelló de Son Moix. Durant aquest temps els ciutadans de Palma no han pogut gaudir de la que era una de les instal·lacions esportives de referència de la ciutat. El passat dia 30 de setembre, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Maribel González, va presentar el projecte difinitiu per a la remodelació de la instal·lació, molt similar al que fa més de mig any va ser licitat sota l'auspici de l'exregidor d'Esports d'UM Baldomero Oliver.
El pla d'actuació per a la reforma de Son Moix d'Oliver estava pendent el febrer passat del vistiplau del servei jurídic de l'Ajuntament per passar a la fase de concurs, però quedà aturat per l'expulsió dels representants d'UM del govern municipal.
Mig any més tard, Maribel González n'ha presentat un de pràcticament idèntic. Hi ha canvis. Però cal analitzar si aquests, molts estètics, justifiquen el retard de mig any en l'inici de les obres, que duraran, segons les primeres previsions, fins a final del 2012, cinc anys després del tancament del pavelló.
González justificà ahir l'elaboració d'un segon projecte pels canvis que el seu equip i els tècnic de l'IME decidiren efectuar sobre el primer. Un dels exemples que exposà l'edil de Calvo fou la reducció del cost del túnel d'accés per a vehicles pesants, cosa que permetrà mantenir els vuit vestidors.
Altres, com el sistema d'aire condicionat només s'amplien, ja que a l'anterior projecte ja apareixia la preinstal·lació, "no hi havia pressupost per a més", explicà Oliver.
Una altra de les justificacions de Gonzàlez per a la redacció d'un nou projecte ha estat la "unificació de la licitació de les obres del pavelló i la piscina", fet que, segons l'exregidor d'UM, ja era previst dins del seu pla d'actuació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.