nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Marco Rivera fa història

El mallorquí es fica a la final dels 1.500 i és el primer nedador de l'Estat que baixa dels 15 minuts

El mallorquí Marco Rivera va tenir ahir una participació històrica en els 1.500 metres lliures del Mundial de natació, que es disputa a Roma. Així, es classificà per a la final i es convertí en el primer nedador de l'Estat que baixa dels 15 minuts en la distància. El nedador de Palma, que va nedar en la penúltima sèrie, va quedar segon per darrere del canadenc Ryan Cochrane (14.56.56) i es va ficar a la final amb la quarta millor marca (14.57.47).
Rivera, que va arribar al Mundial amb un registre de 15.07.90, va protagonitzar un altre dels grans moments per a la natació espanyola en aquesta cita i tractarà de tornar a brillar a la final d'avui horabaixa després de rebaixar en deu segons el seu registre.

Per davant del mallorquí, el millor temps va ser per al japonès Sun Yang, amb 14.54.54, per davant del tunisenc Oussama Mellouli (14.54.56). Marco Rivera va dir després d'entrar a la final que ser el primer espanyol que baixa de 15 minuts, per ell, va ser "una passada". El nedador de Palma, nascut el 1983, és el primer de l'Estat que disputa una final de 1.500 en un mundial des que Rafel Escalas, també nascut a Ciutat, competís en el Mundial de Guayaquil, a l'Equador, el 1982, on va ser setè.

Rivera va manifestar: "Gairebé preferia baixar de 15 minuts que la final. Estic realment content, sembla que he fet un salt de qualitat en aquest mundial". "A la final sortiré tan fort com pugui, no hi tenc res a perdre. Si et reserves qualque cosa, et quedes fora. Tenia la catorzena marca d'inscripció i l'any passat vaig fallar a Pequín. Em trob en un estat de forma molt bo, és el meu millor any i és molt difícil agafar el teu punt de forma. Enguany tenc la sort de gaudir més entrenant, és la millor temporada i he d'aprofitar el moment i gaudir-ne".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.