18°

El Reial Madrid fa el ridícul a Irun ( 3-2 )

REIAL UNIÓ 3
REIAL MADRID 2

REIAL UNIÓ : Otermín, Larrainzar, Berruet, Mendinueta, Carracedo, Aguirre, Romo, Quero, Domínguez, Villar i Goikoetxea. Gabarain per Quero en el minut 70, Salcedo per Villar en el minut 77 i Manu García per Goikoetxea en el minut 84.

REIAL MADRID: Dudek, Salgado, Heinze, Metzelder, Marcelo, Diarra, Guti, De la Red, Higuaín, Drenthe i Saviola. Javi García per De la Red en el minut 18, Sneijder per Diarra en el minut 69 i Bueno per Higuaín en el minut 88.

1-0: minut 2, Domínguez.
1-1: minut 9, Higuaín.
2-1: minut 20, Domínguez.
2-2: minut 53, Saviola.
3-2: minut 63, Goikoetxea.

ÀRBITRE: Daudén Ibáñez (comitè aragonès). Amonestà Berruet, Domínguez, Aguirre i Gabaraín, per part del Reial Unió, i Javi García, Higuaín i Marcelo, per part del Reial Madrid.

El Reial Madrid va fer ahir el ridícul a Irun en caure derrotat 3-2 davant el Reial Unió, un equip de Segona Divisió B, en el partit d’anada de l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei. El conjunt de Bernd Schuster, qui donà minuts als jugadors menys habituals, va anar sempre per darrere en el marcador i mostrà una preocupant feblesa en defensa.

Ensurt de De la Red

El migcampista madridista Rubén de la Red protagonitzà l’ensurt del partit en sofrir un acubament en el minut 13 de la primera part i caure desplomat sobre la gespa. El futbolista que va estar uns tres minuts estès immòbil sobre el terreny de joc, atès pels metges, fou evacuat en llitera i ja conscient. En un primer diagnòstic els metges del conjunt blanc asseguraren que la causa fou una simple baixada de tensió, però De la Red fou traslladat finalment en ambulància a l’hospital General de Bidasoa, on fou sotmès a noves proves mèdiques.