muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Palma-Terol, duel de líders

El Palma Vòlei de la Superlliga masculina rep avui al poliesportiu Antoni Pizà (21.00 hores/Popular TV) el CAI Voleibol de Terol en un dual de líders, ja que ambdós comparteixen la primera posició de la classificació després de tres jornades. Es tracta del quart partit que jugarà el Palma. Els altres tres els compta per victòries, després d’haver superat el Jusán (0-39), el Sòria (3-2) i el Múrcia (1-3). Per la seva banda, el CAI Terol presenta el mateix còmput, ja que ha superat el Múrcia (1-3), el Tenerife (1-3) i el Barcelona (3-0).

El tècnic del Palma Vòlei, Marcelo Méndez, reconeix que l’equip aragonès pot ser un rival fins i tot més perillós que el Ciudad de Medio Ambiente de Sòria, que derrotaren per 3-2 en la Lliga i per 3-1 en la Supercopa d’Espanya. "Són equips diferents: el CAI té atacants de punta molt bons i a més un oposat de gran nivell", explicà el tècnic argentí, per reiterar que "ambdós conjunts entraran en la lluita pel títol". El matx serà possiblement molt igualat, cosa que el farà atractiu per al públic.

Tota la plantilla està a disposició de Marcelo Méndez per afrontar aquest partit: "Estam tots bé, a un bon nivell i preparats per jugar. Durant les darreres setmanes hem anat millorant alguns aspectes del joc i davant el Terol tindrem una bona oportunitat de comprovar les nostres possibilitats". Per acabar, l’entrenador argentí es va referir al tercer conjunt que de moment ha guanyat tots els seus compromisos, el Tarragona. "M’ha sorprès, si bé en conec diversos jugadors, com Bengolea i Saucedo, que sí que mostren un gran nivell i faran parlar". El partit d’avui davant el CAI Volei de Terol es disputarà a les 21.00 hores al poliesportiu Antoni Pizà i el club espera que hi hagi una bona entrada, a pesar de ser un dia feiner.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.