nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El conflicte de Sa Nova Cabana

El CE Es Raiguer se sent discriminat respecte a l'Atlètic de sa Cabana

M. RAMIS. Marratxí.

Dos clubs, un camp. Aquest és l'origen del conflicte entre el CE Es Raiguer i l'Atlètic de sa Cabana per la utilització i la gestió del camp de futbol de Sa Nova Cabana.

Des del CE Es Raiguer se senten discriminats respecte de l'Atlètic de sa Cabana, perquè consideren que la distribució dels espais decretada per l'Ajuntament de Marratxí els és desfavorable. I és que l'Atlètic de sa Cabana es va crear a l'ombra dels primers i prenent l'estrucutura organitzativa del CE Es Raiguer com a model.

El camp de futbol disposa d'una sala de juntes, dels preceptius vestidors i del bar. Amb el nou repartiment, el CE Es Raiguer, sense previ avís, ha vist com la utilització de la sala de juntes passava a ser exclusiva per a l'Atlètic de sa Cabana, i s'han de conformar amb un petit magatzem com a oficina i sala de juntes.

Des de l'Ajuntament de Marratxí asseguren que s'ha arribat a un acord entre els dos clubs per a l'ús dels espais.

En canvi, el CE Es Raiguer nega que se'ls hagi informat de la distribució nova. Des del club blauet afirmen que reberen una notificació de l'Ajuntament de Marratxí en la qual se'ls feia saber la nova distribució de l'espai, fixada en una reunió entre les tres parts implicades.

El problema és que des del CE Es Raiguer asseguren de manera taxativa que la seva entitat no ha assistit a cap tipus de reunió en la qual s'hagi tractat d'aquesta qüestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.