Acesol Tucán 7

Fisiomedia Manacor: Toñete, Jesús Illán, Beto, Gréllo i Óscar Redondo. També jugaren Jé, Paulinho, Miguelín i Juanjo.

Acesol Tucán: Cipri, Dantas, Careca, Rober, Javi Santos. També Jugaren Luisjo, Matei, Israel, Valdo i Pose.

ÀRBITREs: Hernández Mesa i Sánchez Romero.

Gols: 1-0: minut 5, Beto. 2-0: minut 4, Jesús Illán. 3-0: minut 9, Juanjo. 4-0: minut 13, Beto. 4-1: minut 15, Javi Santos. 5-1: minut 24, Miguelín. 6-1: minut 24, Jesús Illán. 6-2: minut 26, Matei. 7-2: minut 26, Jesús Illán. 7-3: minut 27, Luisjo. 7-4: minut 31, Luisjo. 8-4: minut 31, O.Redondo. 8-5: minut 31, Israel. 9-5: minut 33, Miguelín. 10-5: minut 36, Paulinho. 10-6: minut 36, Matei. 11-6: minut 39, Jé. 11-7: minut 40, Dantas.

DdB. Palma. El Fisiomedia Manacor ja és equip de la Lliga Estatal de Futbol Sala després de certificar ahir davant l'Acesol Tucán (11-7) la primera posició de la Divisió de Plata. Aquesta victòria unida a la derrota del Lleó a la pista del Bilbo converteixen l'equip manacorí en campió quan falten tres jornades del final de temporada. El conjunt mallorquí va el clar dominador del partit disputat al Miquel Àngel Nadal de Manacor, en un matx en què els atacs es varen imposar a les defenses. Els homes de Pato varen sortir a la pista amb l'únic objectiu de certificar l'ascens a la Lliga Estatal i fruit d'això en el minut 13 ja dominaven el marcador per 4-0, amb gols de Jesús Illán, Juanjo i Beto en dues ocasions. Abans d'arribar al descans l'equip visitant aconseguí retallar distàncies establint el 4-1 amb el que els dos equips marxaren als vestidors. L'Acesol va sortir a la represa amb la intenció de no ser una mera comparsa i evitar sortir golejats de la pista manacorina. Tot i això el Fisiomedia va conseguir ampliar el seu avantatge fins al 6-1 moment en què es varen relaxar una mica permetent que els visitants escurçassin diferències (7-4). El tram final del partit va ser un autèntica festa, per la quantitat de gols marcats (6-6 a la segonapart), i pel que es vivia a les grades del Miquel Àngel Nadal, on els seguidors manacorins veien com el seu equip aconseguia el somni de l'ascens.