cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

El Mariana té una rebuda de «primera»

Nombrosos amics i familiars acudiren a Son Sant Joan per felicitar les jugadores per l'ascens

J.S. Palma.

El Joventut Mariana va arribar ahir a l'Illa un cop aconseguit a Santiago de Compostel·la l'ascens a la Lliga Femenina després de sis anys d'intents i decepcions. El club solleric va ser rebut per nombrosos amics, familiars, aficionats i autoritats a l'aeroport de Son Sant Joan per començar a celebrar amb les jugadores, el cos tècnic i la directiva l'ascens a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

Les jugadores de Jorge Méndez arribaren cansades però contentes tot i haver perdut la final del campionat davant de l'Estudiantes, ja que l'objectiu, que era l'ascens, sí l'havien complit de sobres.

El primer acte oficial que tendrà el Joventut Mariana serà avui a les 12.00 hores al Parlament, en què seran rebudes pel president del Govern de les Illes Balear, Francesc Antich, la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol.

Més tard i ja a Sóller, les jugadores del club presidit per Joan Puigserver tendran una recepció a l'Ajuntament de la Vall, previst per a les 20.00 hores, per després sortir a la balconada de consistori de la vila per celebrar amb els sollerics la fita aconseguida a Santiago de Compostel·la.

Però no acabaran aquí les celebracions ja que el Reial Mallorca té previst homenatjar l'equip de la Vall, juntament amb el Drac Palma Voleibol Pòrtol -campió de la Superlliga masculina de voleibol-, durant el descans del partit d'aquest dimecres a l'Ono Estadi davant l'Osasuna.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sóller, Josep Lluís Colom, va explicar que el consistori de la Vila vol aprofitar la festa del Firó per homenatjar les jugadores i afirmà que espera que nombrosos veïnats s'apropin aquesta tarda a la plaça de la Constitució per celebrar amb les jugadores del Joventut Mariana l'ansiat i històric ascens a la Lliga Femenina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.