CIDE-VIATGES IBERIA: Martín (17), Ollé (5), Bou (16), Balle (17), Villar (1) -cinc inicial-, Rodríguez (4), Llabrés (10), Camps (13), Comas (9) i García. 8/21 tirs lliures o 22 faltes. Sense eliminats.
CTEIB: Llobera (5), F.J. Sastre (23), Gálvez (5), Jara (6), Alemany (6) -cinc inicial-, Llopis (4), Ballester (10), Pérez (5), Iriarte (3), Servera (2) i Colom (2).
9/13 tirs lliures i 14 faltes personals. Sense eliminats.
ÀRBITRES: Pons i Reglero.
PARCIALS: 31-12, 26-16, 21-22 i 17-21.

DdB. Palma.
Els jugadors de Fernádez sentenciaren el resultat ja en el primer quart, gràcies a un parcial de 31-12, quan faltaven tres rondes per concloure aquesta primera fase del campionat en què el club de Son Quint té dues victories més que el seu perseguidor, l'Aqua Mágica Son Cotoner. En el segon quart continua el domini del club local, i un parcial de 26-16 possibilità augmentar la diferència a 29 punts (57-28).

El partit ja estava decidit i després del descans baixaren la guàrdia els jugadors del Cide i el CTEIB va tenir la possibiltiat de millorar el marcador. Cinc dels jugadors locals marcaren deu o més punts. La banqueta no depèn de l'actuació d'una estrella sinó del treball de tots. Bon treball del tècnic Fernández. Les joves promeses d'Hurtado encara no compten amb l'experiència suficient en aquests partits decisius per treure'n profit.