muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Un triomf del tot imprescindible

El Mallorca, obligat a guanyar el Deportivo, amb les cites de València, Reial Madrid i Sevilla en l'horitzó

82796
El mallorquinista Varela i el deportivista Filipe Luis tornaran a ser protagonistes d'un interessant duel per la banda.

El Reial Mallorca rep avui (20.00 hores) la visita del Deportivo de La Corunya a l'Ono Estadi amb l'obligació de sumar tres punts que li permetin afrontar amb tranquil·litat la recta final del campionat. Balears i gallecs són rivals directes en la lluita per la permanència i afronten la cita empatats a 34 punts, després que el conjunt que entrena Miguel Àngel Lotina hagi estat mitja Lliga instal·lat en el pou de la classificació. El Mallorca no es pot permetre el luxe de deixar escapar cap punt de l'Ono Estadi aquest cap de setmana, ja que novament distancia en només dos punts el Recreativo de Huelva, a qui golejà per 7-1 fa dues jornades i que actualment marca la frontera amb la zona de descens. Una ensopegada avui dibuixaria un futur molt gris per al conjunt de Manzano, que en les tres pròximes jornades haurà de desplaçar-se a Mestalla per veure's les cares amb un València, que ha reviscolat després d'eliminar el Barça en semifinals de la Copa del Rei, i rebre de manera consecutiva les visites del Reial Madrid i del València.

Tot i haver millorat molt la seva imatge en els darrers partits, el Mallorca arriba al matx d'avui amb notables baixes que han obligat Manzano a confeccionar una convocatòria amb només 17 homes, que són tots els que té disponibles. La derrota a Montjuïc davant l'Espanyol sortí cara als illencs, que no podran comptar per sanció amb Basinas, Ibagaza i Ballesteros. En canvi, Manzano recupera els lesionats Scaloni i Webó, qui torna a la llista després de tres mesos de baixa.

A tot això cal afegir que el màxim golejador de l'equip, Güiza, arriba molt justet a la cita, ja que al llarg de la setmana no ha pogut entrenar amb normalitat amb una sobrecàrrega a la cuixa esquerra i encara no està al cent per cent. Així les coses, les principals novetats en l'onze inicial mallorquinista seran l'entrada d'Scaloni i Valero en els llocs de Basinas i Ibagaza respectivament. Per tant, el Mallorca podria presentar un equip inicial format per Moyà, Héctor, Iván Ramis, Nunes, Fernando Navarro, Scaloni, Varela, Jonás, Valero, Arango i Güiza.

Per la seva banda, el Depor afronta el duel en un gran moment de forma, després d'haver derrotat el líder Reial Madrid i d'haver sumat 17 de 27 punts possibles en la segona volta, just els mateixos que en tota la primera. No serà un rival fàcil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.