algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Nadal es revenja de Tsonga i s'apunta una victòria èpica

El tennista manacorí Rafel Nadal patí de valent per classificar-se per als quarts de final del torneig d'Indian Wells, primer Màster Sèries de la temporada, ja que necessità tres sets i més de tres hores de partit per doblegar el francès Jo-Wilfred Tsonga. D'aquesta manera, el mallorquí va poder treure's una espina que tenia clavada amb el jugador gal, després de la dolorosa eliminació que patí en les semifinals de l'Obert d'Austràlia. Les coses es complicaren per a Nadal des del principi, ja que perdé el primer set en el tie-break per 7-6 i es va veure obligat a remuntar. Tanmateix, en la segona mànega, el manacorí, a base de coratge, empatà el partit, també en el joc de desempat (7-6).

Al set definitiu, Tsonga posà Nadal contra les cordes, ja que trencà el servei del manacorí en el sisè joc i es posà 4-2 en avantatge, però l'actual número dos del món no es deixà doblegar aquest cop i tancà la victòria després d'apel·lar l'èpica i apuntar-se la tercera mànega per 7-5. Per altra banda, els espanyols Juan Carlos Ferrero i Fernando Verdasco s'acomiadaren en la tercera ronda del torneig.

El tennista d'Ontinyent caigué davant l'argentí David Nalbandián, qui s'imposà amb autoritat per un doble 6-2. Per contra, Fernando Verdasco no pogué vèncer l'alemany Tommy Haas i perdé per 7-6 (5), 4-6 i 6-1 en un duel molt igualat. Després de cedit el primer set en el tie break, Verdasco replicà amb autoritat i s'endugué la segona màniga, però Haas no donà i cap opció a Verdasco en el tercer i definitiu set.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.