nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Fàcil triomf de Nadal davant Giraldo

El manacorí inicia amb bon peu la defensa del títol en el torneig nord-americà

E.P. Indian Wells.

El tennista mallorquí Rafel Nadal va iniciar amb un còmode triomf la defensa del seu títol a Indian Wells, primer Màsters Sèries de la temporada, i es classificà així per a la tercera ronda, en la qual també hi serà David Ferrer.

El número dos del món va oferir una bona imatge davant del desconegut colombià Santiago Giraldo, procedent de la fase prèvia i 141è del món, i el va superar per un doble 6-3 després d'una hora i cinc minuts de joc.

El manacorí, que la setmana passada arribà als quarts de final a Dubai, tan sols va cedir un punt de trencament en un partit en el qual va sofrir sobretot pel molest vent que va fuetejar les pistes californianes. El joc del seu rival no va ser mai cap amenaça per al manacorí, que va controlar el ritme del matx en tot moment. Ara, s'enfrontarà amb el vencedor del partit entre l'espanyol Feliciano López i el nord-americà Donald Young.

D'altra banda, David Ferrer també va complir els pronòstics i superà amb comoditat el belga Olivier Rochus per un doble 6-2 després de tan sols una hora i 31 minuts de joc en un partit en el qual va fer gala del seu revés, a més de ser molt precís amb el servei, amb cinc punts directes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.