nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Nou cop d'autoritat d'Ole Ole Mixo

El poltre de la quadra Gaseni sumà un nou triomf en el Premi Menhammar Stuteri

DdB. Palma.

El poltre Ole Ole Mixo es convertí en un dels grans protagonistes de la Diada del Ram celebrada ahir a l'hipòdrom de Son Pardo en conquerir la victòria en el Premi Menhammar Stuteri AB i confirmar-se com a líder de la seva generació i com a principal aspirant a conquerir el pròxim Gran Premi Nacional. El producte de la Quadra Gaseni s'imposà amb una marca d'1.16.5 per davant Onat d'es Molí (1.16.8), Omar de Font (1.16.8) i Ole Ole (1.16.9), que completaren el quartet vencedor de la cursa del Quartrot, que repartí 6.000 euros en premis.

Ole Ole Mixo i Oh Deco SB es mostraren molt superiors a la resta del grup, però en el moment decisiu Biel Pou tornà perdre el control d'Oh Deco SB, qui es va obrir bruscament cap a l'exterior en l'entrada a la recta de meta.

Apassionant fou també la disputa del premi Presidència del Consell de Mallorca, reservada per a productes importats de tres i més anys, i que la joia de la quadra Ladil, Harry du Cotil conquerí per segona vegada. A les regnes d'Antoni Frontera, Harry du Cotil s'imposà amb autoritat amb una marca d'1.15.1 per davant exemplars de la qualitat de Jarnac de Blary (1.15.3), i els nacionals Lebrook (1.17.2) i Magistral (1.17.3).

Polita Gomila, a les regnes de Melina Laukko s'imposà de manera brillant en el Premi Consell de Mallorca per a dames. L'egua de la Quadra H.M. no tengué rival en els darrers metres i creuà la meta amb un registre d'1.17.7, per davant Jay de Galdent (1.18.5), Moreno de Font (1.18.6) i Mescara Binitaref (1.18.6).

Son Pardo visqué unagran jornada de trot.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.