algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Les Dames prenen Son Pardo

El Premi per a Dames dóna color a la Diada del Ram de diumenge

La Diada del Ram del proper diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo tindrà enguany un al·licient especial, la celebració del Premi Consell de Mallorca per a Dames, una prova reservada exclusivament a menadores. En la presentació de la carrera realitzada ahir a la sala VIP de l'hipòdrom palmesà varen estar presents el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Toni Nadal, la presidenta del Club de Dames, María Garcías, la consellera de Joventut i Igualdat, Josefina Ramis, la consellera de Turisme i Hisienda, Josefina Ramis, i el president de la Federació Balear de Trot, Andreu Artigues.

Toni Nadal recordà que aquesta carrera, que s'organitza per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, no es va poder fer la setmana passada per motius aliens a l'Institut, i destacà la feina que el Club de Dames està fent per acostar el món del trot a les dones. «La dona ha de tenir les mateixes possibilitats per accedir al món del trot que l'home i en aquest sentit el Club de Dames del Trot està fent una gran feina», digué Nadal.

Per la seva banda, María Garcías, es va mostrar encantada «per la gran quantitat de menadores que dia a dia es van acostant al Club», i agraí al Consell de Mallorca i a l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca la seva col·laboració en la competició pel Premi per a Dames.

Andreu Artigues va felicitar el Club de Dames per la seva feina d'integrar les dones al món del trot, ressaltant els seus resultats. «Fa quatre anys hagués estat impensable la gran implicació que té ara la dona en el trot, han fet una gran feina, enhorabona».

Finalment, la consellera Ramis, va recordar als assistents que qualsevol iniciativa «per fomentar polítiques d'igualtat i integració» de la dona en qualsevol àmbit és mereixedora de reconeixement i que cal que les institucions s'hi impliquin i col·laborin de manera continuada amb totes elles. La presentació acabà amb un dinar commemoratiu per a totes les menadores que participaran a la prova, que foren acompanyades per les autoritats presents i pels mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.