ICARO PALMA: Ana Das Chagas 'Bia', Desiree Glod, Gisele Florentino, Dorota Swieniewicz, Marcela Ritschelova, Kinga Makulewicz i Esther López (lliure).
V.A. MENORCA: Alejandra García, Sabrina Duarte, Vendula Adlerova, Petra Kramolc, Marcela Ré, Yoraxi Meleán i Ana Paula Larroza (lliure). També jugaren Beni Fernández, Inmaculada Fernández i Wioletta Szkudlarek.
ÀRBITRES: J.M. Castro i A. Vega.
PARCIALS: 25-16, 25-14 i 25-21.

DdB. Palma.
L'Ícaro Palma va guanyar sense cap problema el Valeriano Allés Menorca en un partit que va durar poc més d'una hora i que acabà amb un clar i contundent resultat de 3-0. Amb aquest nou triomf, les jugadores entrenades per Ernesto Rodríguez sumen la desena victòria consecutiva i es converteixen en l'únic equip invicte a la segona volta.

En els primers minuts del primer set, l'Icaro portà la iniciativa en tot moment gràcies al seu encert en atac. Les mallorquines arribaren a tenir un avantatge d'onze punts (20-9). Hugo Jáuregi, tècnic visitant, va cercar en Beni i Inmaculada un revulsiu, que només serví per reduir la distància.

El segon parcial va començar de la mateixa manera que el primer, les locals encertades en totes les facetes del joc i un Menorca que intentava sense èxit entrar al partit. Aquesta situació es va reflectir en un parcial de 10-2, que portà Jáuregui a demanar temps mort. El Menorca ho intentà però no pogué fer res per evitar l'allau de joc de l'Icaro, que es va situar 23-12 en els instants finals del set a massa diferència per les visitants. La mànega acabà 25-14.
A diferència dels dos primers, el tercer set començà més igualat (8-8), amb un Menorca més centrat i amb ganes de vendre un poc més cara la pell. Tanmateix, l'Icaro, gràcies a una Desiree Glod molt encertada no permeté que l'equip visitant ressucitàs. Tot i l'estirada final de les menorquines, que les permeté posar-se a dos punts (22-20), l'Icaro va resoldre l'enfrontament amb una gran rematada de la polonesa Dorota Swieniewicz.