cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Un, dos, tres, quatre, cinc... i prou!

Gregorio Manzano confia posar punt final a la ratxa d'empats demà davant el Recreativo de Huelva

56926
El tècnic, Gregorio Manzano, conversa amb el seu ajudant Damià Amer, camí dels camps d'entrenament. | MONSERRAT.

P. BATLLE. Palma.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, opina que el partit de demà a l'Ono Estadi contra el Recreativo de Huelva pot marcar la tendència de l'equip en el darrer terç del campionat, i assegura que és hora de trencar la ratxa d'empats i sumar una victòria que permeti obrir un forat respecte a la zona de descens que doni més tranquil·litat al club.

«Tots desitjam i volem un bon resultat davant el Recreativo, volem trencar la ratxa d'empats, encara que en el darrer patírem molt per aconseguir-lo, i a veure si després d'encadenar-ne cinc, ara va de bo i guanyam», afirmà l'entrenador andalús en la roda de premsa posterior a l'entrenament d'ahir.

Manzano és conscient de la importància de sumar demà els tres punts i recordà que «el Recre és en aquests moments la referència en el tall que marca el descens. Tots els equips ens volem allunyar de les seves xifres i si diumenge guanyam ens en podríem distanciar a cinc punts més el golaveratge». El màxim responsable de la banqueta mallorquinista insistí en la transcendència del duel contra el Recreativo i apuntà que «queda el darrer terç del campionat i l'iniciam amb un partit important, gairebé decisiu. No és ben bé una final, però marcarà la tendència en aquest darrer tram de la Lliga. Guanyant aquest partit, donaríem un valor afegit a tots els empats, l'equip agafaria oxigen i rebríem una empenta cap amunt».

El cap de Manzano és ple de nombres i ahir reconegué que quatre victòries en els dotze partits que resten podrien assegurar la permanència una temporada més a Primera Divisió. «Ens podrien bastar quatre victòries d'aquí al final de Lliga, però això dependrà d'allà on quedi el tall amb la zona de descens. Guanyant quatre partits arribaríem als 43 punts que gairebé tothom pensa que són els nombres mínims», digué.

Amb referència al potencial del Recreativo de Huelva, Manzano avisà que tot i haver patit ja un canvi d'entrenador en aquesta campanya «la seva darrera sortida a València fou serena. Avancen pel campionat amb fermesa i seguretat i des que arribà Zambrano a la banqueta han fet bons partits i no s'han despenjat en la zona de descens». Però tot seguit el tècnic de Jaén es mostrà confiat en les possibilitats d'èxit del Mallorca i afirmà que «l'equip està fort i hem de continuar en la mateixa línia dels darrers partits. Cal tornar a esperar l'encert d'Arango i de Güiza i que es puguin transformar les diferents ocasions que creem. Hem de mantenir el nostre nivell competitiu i només així mantindren les distències respecte de la zona de perill. Estic convençut que les victòries arribaran, en som molt a prop».

Manzano afegí que «seria perillós per a qualsevol equip arribar amb només dos punts de matalàs a les darreres jornades. Però cal confiar en l'equip, està bé i fort i no hem d'abaixar els braços si se'ns presenta un resultat advers. Tots hem de fer un esforç ara per no passar pena al final».

El tècnic mallorquinista també volgué llançar un missatge a la seva afició i assegurà que «l'afició entén que quan el campionat es posa emocionant no pot fallar. L'afició sempre respon en els moments difícils».

Finalment, Manzano també considerà l'ampli suport que el president de la RFEF, Àngel María Villar obtingué en l'assamblea de dilluns i assegurà que «l'actitud d'oposició del Mallorca no rebrà cap tipus de 'represàlia'».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.