algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Sant Joan acull els millors especialistes

Luis Díaz i Víctor Beltran, en la Copa d'Espanya, i Joan Rigo van ser els dominadors de la prova

M.R. Palma.

Les clàssiques no passen de moda i els seus motors rugeixen com el dia que sortiren del concessionari. Ahir ho demostraren els 111 participants en la segona prova del Campionat de Trial per a clàssiques de les Illes i en la primera de la Copa d'Espanya de la mateixa especialitat.

El MotoClub Cop de Gas de Maria va ser l'organitzador d'una prova que va reunir les màquines més mítiques del trial i els pilots més experimentats, entre els quals destacaven Mick Andrews i el campió del món de 125cc, el madrileny Alfredo Gómez.

Malgrat la seva qualitat, Gómez només pogué finalitzar en segona posició de la categoria màster o vermella de la Copa d'Espanya, en la qual s'imposà el valencià Víctor Beltran amb un total de 16 punts. El català Josep Arcarons completà els llocs d'honor. S'ha de destacar la participació en aquesta categoria En la categoria blava, el vencedor fou el barceloní Luis Díaz Benate.

Les 12 zones preparades per l'organització, les quals alternaven la terra i la roca de Sant Joan, escenari de la segona prova del campionat balear, van tenir una gran acceptació entre tots els participants, els quals en destacaren la varietat.

Joan Rigo va ser el millor a l'hora de superar les dues voltes al circuit, on resultà vencedor de la categoria A amb 15 punts. Francisco Ramón Palau, amb 18, i Miquel Jaume, amb 23, completaren el podi. En l'altre grup, Agustín Roldán, Antoni Rullan i Cristophe Lescurre foren la terna de vencedors.

Una de les activitats destacades del dia fou la lliçó magistral que l'anglès Mick Andrews oferí a tots els joves pilots participants. En la competició reservada per als més joves, Dani Rigo va quedar en primera posició amb 8 punts, seguit per Andreu Reynés amb 12 i Gabriel Riutort amb 13.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.