nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

David Muntaner tornà a ser el millor

La selecció de les Illes Balears només va ser superada pel combinat català

SALVADOR RIPOLL. Palma.

El corredor d'Establiments David Muntaner i el navarrès Hodei Mazquiarán varen ser els participats més destacats de la quarta i darrera jornada de la Lliga Estatal de Ciclisme en Pista que es disputà al Palma Arena.

El mallorquí triomfà un altre pic en la persecució, amb un registre de 3.25.002 i superà el català Carles Herrero (3,37,820), i Iñaki Anzizar, de Navarra (3.38.869) i a la cursa d' arribà per davant d'Iñaki Anzizar i el mallorquí José Alberto Ibáñez.

David Muntaner també s'imposà en la correguda de madison o americana amb el seu compaqny canadenc Martín Gilbert, amb 18 punts i a continuació entrà la parella del Reyno de Navarra Anzizar i Margalef i els balears José Alberto Ibáñez i Albert Torres.

En la puntuació el mallorquí quedà quart i fou superat per l'uruguaià del Reyno de Navarra, amb 33 punts; pel menorquí Albert Torres, un ciclista amb un gran futur per endavant, amb 28 punts; i Anziar, amb 14 punts.

En les curses de velocitat hi va haver doblet d'Hodei Mazquiarán. El ciclista navarrès es va adjudicar amb autoritat la velocitat i va eliminar a la semifinal el menorquí David Alonso i a la final, el català Itmar Esteban. El representant balear va ser tercer i va superar a les dues mànegues el català Alfredo Moreno.

A la final de Keirin, amb dues sortides no vàlides, el català Oriol Martínez acabà amb la desqualificació i guanyà Mazquiarán, seguit de David Alono i del català Itmar Esteban. A les semifinals es registraren les caigudes, sense conseqüències greus, del català Cloa i del murcià Gómez.

A les curses de les dones hi hagué doblet de la catalana Azuzena Sánchez, en puntuació, amb Maria del Mar Bonnín quarta, i . En Keirin el primer lloc fou per Helena Casa, seguida de la seva companyera Sánchez i Maria del Mar Bonnín.

Lamentable les absències de seleccions com València, País Basc, Andalusia i les tres autonòmiques de Castella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.