nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Manzano ja ha perdut les rialles

El tècnic veu amb preocupació que, tot i ser superior al rival, l'equip no és capaç de guanyar

59596
Manzano va reunir la plantilla per analitzar el partit contra el Betis abans de començar l'entrenament. | MONSERRAT.

M. RAMIS. Palma.

Gregorio Manzano ja no té rialles. Avesats al seu tarannà graciós i simpàtic, després de signar el dotzè empat de la temporada (quart de consecutiu) en un partit que en condicions normals hauria d'haver acabat amb golejada, el tècnic andalús mostrà la seva preocupació ahir a Son Bibiloni. Es va veure un Manzano capbaix i absort, i que deixà la direcció de l'entrenament a Gonzalo Hurtado. Tot i ser juntament amb el FC Barcelona l'únic equip invicte de la segona volta, el Reial Mallorca ha entrat en una dinàmica conformista que ha fet que només hagi sumat 16 dels darrers 51 punts possibles. Així, s'ha situat a només tres punts de la zona de descens.

I és que el Mallorca sembla que no acaba de carburar. Amb un Dani Güiza que travessa una mala ratxa i sense l'ajuda dels seus companys en l'aspecte realitzador, l'equip de Manzano pareix que no troba les revolucions adequades per resoldre els partits. Ja fa massa setmanes que Arango ens mostra la seva pitjor cara. És ben lluny de la seva millor forma, encara que ha aconseguit sis gols en la Lliga.

Després de l'escenificació de la setmana passada amb Fernando Varela, quan Manzano reclamà més intensitat i concentració al jugador andalús, els vermellencs no han assumit les reclamacions del seu entrenador. Davant el Betis, un equip que no oferí res per emportar-se el punt que aconseguí, es repetí la desconcentració mallorquinista. Es va veure un Mallorca horitzontal, sense l'ambició per poder fer- un descosit al Betis, opció ben plausible a la vista de les ocasions errades. Així, l'afició mallorquinista comença a perdre la paciència, tal com demostrà acomiadant l'equip amb xiulets.

Gregorio Manzano ja introduí grans variacions tàctiques en l'alineació. Cercant solucions desplaçà Ibagaza a la banda dreta, donà les regnes del joc a Borja Valero i assegué Jonás Gutiérrez. Segurament, la reincorporació imminent de Pierre Webó i del Chori Castro donarà moltes més opcions a l'entrenador mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.