SON COTONER: Ferrater (21), Mesquida (20), Oliver (27), Molina (8) i Covas (6) -cinc inicial-. També jugaren Márquez (7), Cobo (-) i Navarro (4).
Anotaren 13 triples, 23 cistelles de dos i 8 de 14 en tirs lliures. Cometeren 17 faltes.
OZONO: Perelló (14), Tzavachisvili (9), Pipkin (16), Torrubia (6) i Jiménez (4) -cinc inicial-. També jugaren Vega (10), Leal (-) i De Lucas.
Anotaren 4 triples, 19 cistelles de dos punts i 13 de 20 en tirs lliures. Cometeren 15 faltes.
ÀRBITREs: Laguna i Plaza. Eliminaren per cinc faltes personals el visitant Tzavachisvili i també l'entrenador de l'Ozono per dues faltes tècniques.
PARCIALS: 24-20, 47-32 (descans), 80-46 i 93-63 (final).

DdB. Palma.
El Son Cotoner no tingué pietat d'un Ozono Neteges que només plantà cara en el primer quart. A partir del segon quart, els locals van prémer l'accelerador i van semblar un vendaval que desfeia qualsevol intent de defensa visitant. Els 13 triples que anotaren en són una mostra.

Ja en el segon quart, el Son Cotoner va mostrar les seves credencials. Amb un Oliver molt encertat, els locals van començar a agafar avantatge. Però va ser en el tercer quart que el Son Cotoner va pegar l'estocada definitiva al matx amb un marcador parcial de 33-14, que va acabar d'enfonsar l'Ozono. En el darrer període els verds van afluixar el ritme, atès que el matx ja estava decidit.